Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl83g108kcal10.8g0.2g6.9g0g
Sokeri 51g208kcal0g51.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 39g134kcal4g27.4g0.5g1.4g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Omenasose, omatekoinen151g196kcal0g45.1g0g2.3g
Kuohukerma,valio,2dl151g512kcal3g4.5g52.7g0g
Maitorahka, milbona (500g)151g102kcal18.4g5.9g0.3g0g
Sokeri 24g98kcal0g24.1g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 181g123kcal1.5g27.4g0.2g1.4g
Vadelma 75g31kcal0.8g3.1g0.6g2.8g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g6g12kcal0g1.5g0g0g
Liivatelehti, gelatiini3.6g13kcal3.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1836g3090kcal83.6g384.6g122.4g15.8g
Valittu annoskoko918g1545kcal41.8g192.3g61.2g7.9g
Annoskoko puolitettuna459g773kcal20.9g96.2g30.6g4g
Arvot/100g100g168kcal4.6g20.9g6.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285021