Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 100g64kcal0.5g11.8g0.4g4.5g
Peruna, vanha, kuorittu 112g86kcal2.1g17.4g0.2g1.1g
Porkkana 63g20kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Juuriselleri 50g16kcal0.6g2.3g0.1g1.5g
Sipuli 43g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g50g130kcal1.5g2.2g13.5g0.2g
Piparjuuri, annos 10g63g23kcal2.8g6.9g0.2g4.7g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g63g75kcal1.4g3g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1836g853kcal19.6g98.4g41.6g28.6g
Valittu annoskoko918g427kcal9.8g49.2g20.8g14.3g
Annoskoko puolitettuna459g213kcal4.9g24.6g10.4g7.2g
Arvot/100g100g47kcal1.1g5.4g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331767