Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 406g309kcal7.6g62.9g0.8g4.1g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Paprika, punainen56g15kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Nakki, keskiarvo 338g789kcal38.6g3.9g69.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1836g2296kcal97.2g151g141.8g14.4g
Valittu annoskoko918g1148kcal48.6g75.5g70.9g7.2g
Annoskoko puolitettuna459g574kcal24.3g37.8g35.5g3.6g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686