Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 247g563kcal47g0g42g0g
Tomaattimurska 600g176kcal3.4g31.8g1.2g11.4g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g7.5g50kcal0g0g5.5g0g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g60g168kcal11.4g0g13.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1836g1945kcal123.6g71g123.8g22.8g
Valittu annoskoko918g972kcal61.8g35.5g61.9g11.4g
Annoskoko puolitettuna459g486kcal30.9g17.8g31g5.7g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437425