Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g90g25kcal0.5g5.4g0.2g2.2g
Selleri, annos 50g90g13kcal0.9g2.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Paprika, punainen90g23kcal0.8g4.1g0.4g1.8g
Herkkusieni 104g17kcal2.2g0.3g0.3g1.6g
Hillosipuli, Rainbow68g24kcal0.6g4.7g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g6.7g61kcal0g0g6.7g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria360g396kcal75.6g0g9g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g6.7g3.7kcal0.3g0.5g0g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g6.7g4kcal0.4g0.6g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g6.7g5.1kcal0.5g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1836g1190kcal166g46.4g33.6g14.2g
Valittu annoskoko918g595kcal83g23.2g16.8g7.1g
Annoskoko puolitettuna459g297kcal41.5g11.6g8.4g3.6g
Arvot/100g100g65kcal9g2.5g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87604