Karppaajan carbonara

Suikaloi kesäkurpitsat 'spagetiksi' juustohöylällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1470 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 313g56kcal1.8g7.8g1.3g2.2g
Herkkusieni 175g28kcal3.7g0.5g0.6g2.6g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus88g306kcal12.3g0.4g28g0g
Voi, 1 tl, 5 g22g160kcal0.2g0.2g17.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 225g743kcal4.5g6.8g78.8g0g
Basilika, tuore3.1g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta25g114kcal10g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1837g3013kcal82.4g32.2g282.4g9.8g
Valittu annoskoko919g1507kcal41.2g16.1g141.2g4.9g
Annoskoko puolitettuna459g753kcal20.6g8.1g70.6g2.5g
Arvot/100g100g164kcal4.5g1.8g15.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264651