Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4800g7968kcal912g0g480g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1200g770kcal38.4g57.8g42g0.1g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.2g1g33.8g0g
Korppujauho 150g549kcal15.7g112.4g1.5g8g
Sipuli (kuorittu)420g113kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Pekoni atria1020g3570kcal153g0g306g0g
Porkkana 1170g383kcal7.3g65.1g2.3g29.8g
Hunaja 90g297kcal0.4g72.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18360g28242kcal2347g658.4g1732.8g90g
Valittu annoskoko9180g14121kcal1173.5g329.2g866.4g45g
Annoskoko puolitettuna4590g7061kcal586.8g164.6g433.2g22.5g
Arvot/100g100g154kcal12.8g3.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219731