Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1440g864kcal21.6g187.2g1.4g13g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Lohifileepalat (Findus)2400g3120kcal504g12g120g0g
Purjosipuli 240g55kcal4.3g5.8g0.5g5g
Kalaliemikuutio 88g268kcal8.8g29.9g12.3g1g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56g1g2.8g
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl400g1360kcal8g12g140g0g
Voi, 1 tl, 5 g40g292kcal0.4g0.4g32g0g
Maustepippuri, annos 1g32g1kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18360g12723kcal1119g656.8g616.8g63.4g
Valittu annoskoko9180g6361kcal559.5g328.4g308.4g31.7g
Annoskoko puolitettuna4590g3181kcal279.8g164.2g154.2g15.9g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.6g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297742