Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 1000g636kcal5g117.9g4g45g
Peruna, vanha, kuorittu 1124g856kcal21.1g174.3g2.2g11.2g
Porkkana 625g204kcal3.9g34.7g1.2g15.9g
Juuriselleri 500g157kcal6.2g23g1g15.5g
Sipuli 425g129kcal5.3g20.4g0.8g7.2g
Vesi, vesijohtovesi 3748g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2.5g5.7kcal0.3g1g0.1g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g500g1299kcal15g22.5g134.9g2.5g
Piparjuuri, annos 10g625g231kcal28.1g68.7g1.9g46.8g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g625g750kcal14.4g30g62.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18360g8535kcal198.6g985g417.2g288.2g
Valittu annoskoko9180g4268kcal99.3g492.5g208.6g144.1g
Annoskoko puolitettuna4590g2134kcal49.7g246.3g104.3g72.1g
Arvot/100g100g47kcal1.1g5.4g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331767