Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g448g1747kcal0.9g434.6g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1120g1071kcal12.3g203.8g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g896g8064kcal0g0g896g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g6720g1814kcal87.4g322.6g13.4g114.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18368g25393kcal201.2g1922g1818.8g228.4g
Valittu annoskoko9184g12696kcal100.6g961g909.4g114.2g
Annoskoko puolitettuna4592g6348kcal50.3g480.5g454.7g57.1g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116234