Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2337g654kcal14g139g4.7g58.4g
Peruna, keskikokoinen 60g701g421kcal10.5g91.1g0.7g6.3g
Inkivääri, tuore, silputtu70g56kcal1.3g12.5g0.6g1.4g
Lehtiselleri 187g24kcal2.1g2.1g0.4g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 4674g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%467g748kcal12.6g12.6g70.1g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl234g175kcal9.3g18.7g7g0.2g
Sipuli (kuorittu)421g114kcal5.5g20.2g0.8g7.2g
Rypsiöljy 94g827kcal0g0g93.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18368g6036kcal110.6g592.4g355.6g150.8g
Valittu annoskoko9184g3018kcal55.3g296.2g177.8g75.4g
Annoskoko puolitettuna4592g1509kcal27.7g148.1g88.9g37.7g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153944