Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 2439g12944kcal7.3g12.2g1463.3g0g
Sokeri 2369g9616kcal0g2366.8g0g0g
Kananmuna kuoreton2369g3388kcal284.3g0g236.9g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 976g3267kcal0.6g796g0.5g13.7g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g697g4320kcal149.8g85.7g385.3g50.2g
Sokeri 335g1358kcal0g334.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18368g69786kcal884g7189.6g4172g127.8g
Valittu annoskoko9184g34893kcal442g3594.8g2086g63.9g
Annoskoko puolitettuna4592g17447kcal221g1797.4g1043g32g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.1g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167563