Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 2080g2551kcal439.9g0g86.3g0g
Sipuli 700g212kcal8.7g33.6g1.4g11.9g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Tomaattisose tomaattipyree 280g213kcal12.6g36.1g0.6g2.8g
Oivariini, 60 (100g)40g220kcal0.4g0.4g24g0g
Vesi, vesijohtovesi 2800g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2280g1368kcal34.2g296.4g2.3g20.5g
Oliiviöljy 162g1433kcal0g0g162g0g
Paprika punainen 704g206kcal6.6g31.7g2.8g13.4g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56g1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18380g13092kcal1031.4g929.2g561.6g105.4g
Valittu annoskoko9190g6546kcal515.7g464.6g280.8g52.7g
Annoskoko puolitettuna4595g3273kcal257.9g232.3g140.4g26.4g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5.1g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84236