Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 2639g1452kcal42.2g347.8g4.5g22.4g
Lohifilee 1576g3079kcal294.6g0g212.8g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%206g1480kcal0g0g164.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 206g706kcal21g143.9g2.5g7.2g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 3427g1160kcal104.9g167.9g3.4g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g685g1371kcal68.5g32.2g102.8g0g
Suola, annos 3g26g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g17g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 411g587kcal51.4g1.2g42.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18384g19667kcal1165.2g1386g1065.2g59.2g
Valittu annoskoko9192g9833kcal582.6g693g532.6g29.6g
Annoskoko puolitettuna4596g4917kcal291.3g346.5g266.3g14.8g
Arvot/100g100g107kcal6.3g7.5g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108983