Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2398g3980kcal455.6g0g239.8g0g
Kaali, valkokaali4795g1012kcal57.5g163g9.6g100.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g899g252kcal5.4g53.5g1.8g22.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g599g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Ohrasuurimo 240g773kcal19.8g151.4g4.8g18.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 240g2120kcal0g0g239.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18384g16643kcal1095.6g800.2g994.2g304g
Valittu annoskoko9192g8321kcal547.8g400.1g497.1g152g
Annoskoko puolitettuna4596g4161kcal273.9g200.1g248.6g76g
Arvot/100g100g91kcal6g4.4g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264423