Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1442g865kcal21.6g187.4g1.4g13g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Lohifileepalat (Findus)2403g3124kcal504.7g12g120.2g0g
Purjosipuli 240g55kcal4.3g5.8g0.5g5g
Kalaliemikuutio 88g269kcal8.8g30g12.3g1g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56.1g1g2.8g
Vesi4005g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl401g1362kcal8g12g140.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g40g292kcal0.4g0.4g32g0g
Maustepippuri, annos 1g32g1kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18384g12740kcal1120.4g657.6g617.6g63.4g
Valittu annoskoko9192g6370kcal560.2g328.8g308.8g31.7g
Annoskoko puolitettuna4596g3185kcal280.1g164.4g154.4g15.9g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.6g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297742