Mustikka-MarenkiJäädyke

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata ja soseuta mustikat
ja lisää munavaahtoon.

Kääntele vaahdot keskenään.

Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon.

Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä
folioa.

Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjoille kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilloa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Senjorita

Enkelitar sanoi...

Nam! aivan ihanan makuista!

maanantai 06.10.2008 klo 19:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 18g51kcal2.8g0g4.5g0g
Sokeri 900g3653kcal0g899.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl3600g12240kcal72g108g1260g0g
Mustikka, Pakkasmarja3600g1199kcal18g230.4g21.6g118.8g
Marenki 1080g2963kcal54.9g673.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18396g40212kcal295.4g3821.2g2573.2g237.6g
Valittu annoskoko9198g20106kcal147.7g1910.6g1286.6g118.8g
Annoskoko puolitettuna4599g10053kcal73.9g955.3g643.3g59.4g
Arvot/100g100g219kcal1.6g20.8g14g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62218