Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 34g11kcal0.2g1.8g0g0.5g
Sokeri 14g58kcal0g14.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.4g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.3g0.9kcal0g0.3g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl34g114kcal0.7g1g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g383kcal2g38g23.4g1.8g
Valittu annoskoko92g192kcal1g19g11.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna46g96kcal0.5g9.5g5.9g0.5g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891