Mustikkapiirakka (hedelmäsokerilla)

100g 60% leivontamargariinia
30g (vajaa puoli desiä) hedelmäsokeria
1 muna
1 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
4 dl = 200g mustikoita
30g hedelmäsokeria
2 tl perunajauhoja

Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna edelleen vatkaten.

Lisää keskenään sekoitetut kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Levitä taikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet ja pane taikinan päälle vuokaan.

Paista uunin keskitasossa noin 20-25 minuuttia, 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.7g5.6kcal0g1.4g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Mustikka metsä- 34g15kcal0.2g2.1g0.2g1.1g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.4g10g0.2g0.5g
Kaurahiutale 5.9g22kcal0.8g3.3g0.4g0.6g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.2g0g0.9g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 17g90kcal0.2g0.1g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g472kcal7.6g54.4g23.4g4.4g
Valittu annoskoko92g236kcal3.8g27.2g11.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna46g118kcal1.9g13.6g5.9g1.1g
Arvot/100g100g257kcal4.1g29.6g12.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62306