Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha20g33kcal3.8g0g2g0g
Kaali, valkokaali25g5.3kcal0.3g0.9g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 28g5kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Purjosipuli 10g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g2.3g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Hunaja 0.8g2.5kcal0g0.6g0g0g
Hunaja 0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g117kcal9.2g6.2g6g1.8g
Valittu annoskoko92g59kcal4.6g3.1g3g0.9g
Annoskoko puolitettuna46g29kcal2.3g1.6g1.5g0.5g
Arvot/100g100g64kcal5g3.4g3.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257821