Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt23g11kcal0.8g1.1g0.4g0g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 19g15kcal3.3g0g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 23g18kcal0.4g3.6g0g0.2g
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g0.6g4kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g99kcal9.2g10.4g1.8g0.4g
Valittu annoskoko92g50kcal4.6g5.2g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna46g25kcal2.3g2.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266519