JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.4g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kani 55g89kcal11.6g0g4.8g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g3.6g0.7kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Paprika punainen 7.4g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g0.7g0.2kcal0g0.1g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.7g0.6kcal0g0g0g0g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g5.1g1.5kcal0g0g0g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g228kcal24g2g13.2g0.4g
Valittu annoskoko92g114kcal12g1g6.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna46g57kcal6g0.5g3.3g0.1g
Arvot/100g100g124kcal13g1.1g7.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417386