Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 55g21kcal0.5g3.8g0.1g1.4g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Hunaja2.5g8.2kcal0g2g0g0g
Saksanpähkinä 3.8g26kcal0.6g0.1g2.5g0.6g
Vuohenjuusto President16g42kcal3.1g0.1g3.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g232kcal8.8g13.2g15g4.4g
Valittu annoskoko92g116kcal4.4g6.6g7.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna46g58kcal2.2g3.3g3.8g1.1g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.2g8.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84701