Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.8g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g3.8g4.1kcal0.2g0.8g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%19g30kcal0.5g0.5g2.8g0g
Ruohosipuli 7.5g1.7kcal0.1g0.1g0g0.2g
Katkarapu 38g26kcal5.4g0g0.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g208kcal13.4g5.4g14g1.2g
Valittu annoskoko92g104kcal6.7g2.7g7g0.6g
Annoskoko puolitettuna46g52kcal3.4g1.4g3.5g0.3g
Arvot/100g100g113kcal7.3g2.9g7.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850