Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen11g81kcal0.1g0.1g9g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 19g78kcal0g19.1g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g23g79kcal0.8g18.2g0.2g0.7g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten3.4g11kcal0.8g1.5g0.7g0.4g
Leivinjauhe 0.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1.1g3.7kcal0.3g0.5g0.2g0.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen3.7g27kcal0g0g3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3.7g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g645kcal6.2g94g28g2.4g
Valittu annoskoko92g322kcal3.1g47g14g1.2g
Annoskoko puolitettuna46g161kcal1.6g23.5g7g0.6g
Arvot/100g100g350kcal3.4g51g15.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002