Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 25g130kcal0.1g0.1g14.7g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.8g0g0g
Kananmuna kuoreton24g34kcal2.9g0g2.4g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 10g33kcal0g8g0g0.1g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g7g43kcal1.5g0.9g3.9g0.5g
Sokeri 3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g701kcal9g72.4g42g1.2g
Valittu annoskoko92g350kcal4.5g36.2g21g0.6g
Annoskoko puolitettuna46g175kcal2.3g18.1g10.5g0.3g
Arvot/100g100g380kcal4.9g39.2g22.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167563