Tulinen kanakeitto

Flunssantappaja nro 1. :)

1. Kuori kaikki vihannekset ja paloittele sopivan pieniksi
2. Laita kattilaan vesi ja vihannekset kiehumaan ja lisää kanaliemikuutio
3. Lisää paloiteltu chili, raastettu inkivääri ja valkosipuli, sekä soijakastike oman maun mukaan
4. Paista suikaloitu broileri voissa ja öljyssä kunnes kunnolla ruskea paistopinta
5. Lisää broilerit ja kerma kattilaan
6. Anna kiehua vielä 20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Inezi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Nauris 13g3.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana 8.8g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Fenkoli, annos 100g8.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0.3g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)0.8g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%9g10kcal0.3g0.3g0.9g0g
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)20g23kcal4.6g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g102kcal10.8g4.8g3.8g1.4g
Valittu annoskoko92g51kcal5.4g2.4g1.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna46g25kcal2.7g1.2g1g0.4g
Arvot/100g100g55kcal5.9g2.6g2.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205266