Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali8.4g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Punajuuri 10g3.8kcal0.1g0.7g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Porkkana 8.4g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]4.8g16kcal0.6g0g1.8g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 14g39kcal1.5g1.1g3.2g0g
Sitruuna kuorittu 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g153kcal5.4g10g10g1.4g
Valittu annoskoko92g77kcal2.7g5g5g0.7g
Annoskoko puolitettuna46g38kcal1.4g2.5g2.5g0.4g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.4g5.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249209