Jauhelihapiirakka

Painele piirakka vuoan pohjalle ja esipaista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Paista sillä välin jauheliha ja kuutioitu sipuli.

Lisää mukaan tuorejuusto ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Lisää paprikat sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Kaada jauhelihaseos piirakkapohjan päälle.

Laita siivutetut tomaatit pinnalle ja kaada päälle muna-kermaseos.

Ripottele lopuksi juustoraaste ja paista uunin keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g23g86kcal1.2g7.2g5.6g0.4g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen23g31kcal4.3g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka6.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Viola metsäsieni kevyt tuorejuusto (Valio), annos 15g11g19kcal0.9g0.6g1.5g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu6.7g8.5kcal0.7g0g0.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl5.6g19kcal0.1g0.2g2g0g
Tomaatti 4.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Emmental edam maukas pizza- ja pastajuustoraaste (Valio), annos 100g8.4g23kcal2.8g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g380kcal20.4g17.4g25.2g2g
Valittu annoskoko92g190kcal10.2g8.7g12.6g1g
Annoskoko puolitettuna46g95kcal5.1g4.4g6.3g0.5g
Arvot/100g100g207kcal11.1g9.5g13.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280671