Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 6.2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Maito rasvaton 200ml6.2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.2g46kcal0.1g0.1g5g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.3g0.2g0.6g
Mustikka metsä- 16g6.9kcal0.1g1g0.1g0.5g
Raparperi 11g3.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g456kcal7.4g65g17g2.8g
Valittu annoskoko92g228kcal3.7g32.5g8.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna46g114kcal1.9g16.3g4.3g0.7g
Arvot/100g100g247kcal4g35.2g9.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678