Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 83g32kcal0.2g5.8g0.1g2.8g
Sitruunamehu, laimentamaton1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Voi 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.4kcal0g0.7g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g2.8g9kcal0g2.2g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl1.9g12kcal0.3g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g151kcal1g17.6g6.8g5.6g
Valittu annoskoko92g75kcal0.5g8.8g3.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna46g38kcal0.3g4.4g1.7g1.4g
Arvot/100g100g82kcal0.5g9.5g3.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348598