Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 39g7kcal0.2g1g0.2g0.3g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)18g7.3kcal0.3g1.5g0g0.3g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g7g20kcal1.3g0g1.6g0.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka9g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g19g23kcal3.6g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g118kcal11g5.8g5.4g1.8g
Valittu annoskoko92g59kcal5.5g2.9g2.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna46g29kcal2.8g1.5g1.4g0.5g
Arvot/100g100g64kcal6g3.1g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372417