Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)36g50kcal4g0.1g3.7g0g
Sokeri 13g51kcal0g12.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g33kcal1g6.8g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Raparperi 15g5kcal0.1g0.8g0g0.2g
Mansikka 10g4.7kcal0.1g0.8g0g0.2g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g378kcal10.4g44.6g16.6g1.4g
Valittu annoskoko92g189kcal5.2g22.3g8.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna46g95kcal2.6g11.2g4.2g0.4g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.2g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692