Thai chicken (slow cooker)

Ohje on slow-cookerille, mutta lyhyemmällä kypsennysajalla voi soveltaa uuniin/liedellekin.

Sekoita kasarissa kookosmaito, maapähkinävoi, currytahna ja raastettu inkivääri.

Kiehauta ja siirrä pataan.

Viipaloi sipuli ja pilko paprika parisenttisiksi kuutioiksi.

Pieni broilerinfilee suupalakokoon.

Paista kuumiksi (ei kypsiksi) pienissä erissä ja lisää pataan.

Kypsennä low-asennossa 5 h (high: 3 h).

Lisää kypsään pataan herneet ja anna lämmetä 3 minuuttia.

Tarjoile limeviipaleiden kera.

Ohje sovellettu Woman's Day -lehden ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kookosmaito, light, kevyt, Santa Maria, 1 prk12g6.2kcal0.1g0.1g0.7g0g
Maapähkinävoi 1 tl3.7g24kcal0.9g0.4g2.1g0g
Punainen curry tahna red curry paste (Santa maria), annos 15g1.1g1.2kcal0g0.2g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton26g28kcal5.8g0g0.5g0g
Paprika punainen 26g7.5kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Herne 15g10kcal0.7g1.4g0.1g0.5g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g3.7g1.1kcal0g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g177kcal15.6g8g9g2.4g
Valittu annoskoko92g89kcal7.8g4g4.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna46g44kcal3.9g2g2.3g0.6g
Arvot/100g100g96kcal8.4g4.3g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233569