Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g8.7g31kcal4.6g2.6g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g55g15kcal0.7g2.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g118kcal11.2g11.2g2.6g1.4g
Valittu annoskoko92g59kcal5.6g5.6g1.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna46g30kcal2.8g2.8g0.7g0.4g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6.1g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=413630