Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 13g14kcal2.1g0g0.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Porkkana 7.8g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Purjosipuli 3.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g6.3g16kcal0.9g0.2g1.3g0g
Pinaattipakaste 150g4.7g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g6.3g3.3kcal0.4g0.3g0.1g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g101kcal7.8g7.2g4.2g1.4g
Valittu annoskoko92g51kcal3.9g3.6g2.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna46g25kcal2g1.8g1.1g0.4g
Arvot/100g100g55kcal4.2g3.9g2.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101369