Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g31g7.5kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Jauheliha, sika-nauta 25g55kcal4.4g0g4.3g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g3.1g11kcal0.2g2.4g0.1g0.1g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen1.5g2.7kcal0.5g0g0.1g0g
Paprikajauhe 0.3g0.8kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g155kcal11g7g9.2g1.8g
Valittu annoskoko93g77kcal5.5g3.5g4.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna46g39kcal2.8g1.8g2.3g0.5g
Arvot/100g100g84kcal5.9g3.8g5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355135