Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen31g43kcal5.9g0g2.2g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g3.9g4.3kcal0.2g0.8g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kukkakaali 39g9kcal0.7g0.9g0.1g0.9g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g12g42kcal3.3g0.2g3.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g226kcal20.6g4.8g13.6g2g
Valittu annoskoko93g113kcal10.3g2.4g6.8g1g
Annoskoko puolitettuna46g57kcal5.2g1.2g3.4g0.5g
Arvot/100g100g122kcal11.1g2.6g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349