Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g41g52kcal3.5g8.1g0.5g0.9g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)1.9g3.4kcal0g0.1g0.3g0g
Paseerattu tomaatti rainbow31g11kcal0.3g2.2g0.2g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton6.3g10kcal0.5g0.3g0.8g0g
Oltermanni 9% (Valio)4.5g9kcal1.4g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon1.9g4.3kcal0.3g0g0.3g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 5g11kcal0.3g0.9g0.7g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g203kcal12.6g23.4g6.4g2.4g
Valittu annoskoko93g101kcal6.3g11.7g3.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna46g51kcal3.2g5.9g1.6g0.6g
Arvot/100g100g110kcal6.8g12.6g3.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109872