Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 47g36kcal0.9g7.2g0.1g0.5g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g24g30kcal1.2g0.7g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto12g39kcal3.2g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g215kcal10.8g17.2g10.8g1.4g
Valittu annoskoko93g107kcal5.4g8.6g5.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna46g54kcal2.7g4.3g2.7g0.4g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.3g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115314