Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 40g138kcal4.1g28.2g0.5g1.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 31g20kcal1g1.5g1.1g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%12g35kcal3.6g0.3g2.1g0g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Leivinjauhe 1.5g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g513kcal17.6g61.2g21.4g2.8g
Valittu annoskoko93g257kcal8.8g30.6g10.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna46g128kcal4.4g15.3g5.4g0.7g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33.1g11.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531