Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g45g103kcal8.6g0g7.7g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g6.3g17kcal0.5g3.1g0.3g0.6g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g23g15kcal0.7g1.1g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 6.8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Korppujauho (X-tra)11g43kcal1.5g8.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g376kcal24.4g25.6g19.4g1.2g
Valittu annoskoko92g188kcal12.2g12.8g9.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna46g94kcal6.1g6.4g4.9g0.3g
Arvot/100g100g204kcal13.2g13.9g10.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519