Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g25g93kcal1.1g7.8g6.3g0.9g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja25g20kcal4.2g0g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g260kcal13.4g16.2g15.4g2g
Valittu annoskoko92g130kcal6.7g8.1g7.7g1g
Annoskoko puolitettuna46g65kcal3.4g4.1g3.9g0.5g
Arvot/100g100g141kcal7.3g8.8g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135674