Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)20g7.8kcal0.2g1.4g0.1g0.3g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g13g7.5kcal0.1g0.6g0.5g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha20g33kcal3.8g0g2g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g10g2.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Chili mausteseos, Old El Paso0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 20g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g147kcal9.8g14.2g5.4g2g
Valittu annoskoko93g74kcal4.9g7.1g2.7g1g
Annoskoko puolitettuna46g37kcal2.5g3.6g1.4g0.5g
Arvot/100g100g80kcal5.3g7.7g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185