Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 52g102kcal9.7g0g7g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)16g28kcal3g0g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 12g16kcal1.4g0g1.2g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g2.9g3.5kcal0.1g0.2g0.3g0g
Tomaattimurska 10g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g305kcal28.6g1.6g20.4g0.4g
Valittu annoskoko93g153kcal14.3g0.8g10.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna46g76kcal7.2g0.4g5.1g0.1g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.9g11g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164