Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g25g30kcal4.8g0g1.3g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Tomaattimurska 50g15kcal0.3g2.7g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.4g1.4kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g138kcal10.8g7.8g6.6g2.6g
Valittu annoskoko93g69kcal5.4g3.9g3.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna46g35kcal2.7g2g1.7g0.7g
Arvot/100g100g75kcal5.8g4.2g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431070