Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell17g18kcal3.8g0g0.4g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g19g3.2kcal0.4g0.4g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow19g3.8kcal0.6g0.4g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%10g14kcal0.3g0.2g1.4g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)8.3g14kcal0.3g0.3g1.3g0g
Oliiviöljy 0.8g6.6kcal0g0g0.8g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g6.3g22kcal1.8g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g169kcal14.8g4g11g1.4g
Valittu annoskoko93g85kcal7.4g2g5.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna46g42kcal3.7g1g2.8g0.4g
Arvot/100g100g91kcal8g2.2g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=463515