Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g73g98kcal6.5g13.3g1.9g3.1g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.1kcal0g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g257kcal13.4g27.6g9.4g6.6g
Valittu annoskoko92g129kcal6.7g13.8g4.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna46g64kcal3.4g6.9g2.4g1.7g
Arvot/100g100g139kcal7.3g14.9g5.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64788