Thai-katkarapukeitto

1) Kuullota kasvikset (sipuli, purjo paprika) ja sienet öljyssä
2) Liisää kasvikset n. 1.2l kalalientä
3) Lisää myös currytahna / kastike
4) Keitä 15min
5) Lisää pilkottu kesäkurpitsa sekä bambunversot ja keitä 5 min.
6) Lisää lopuksi kookosmaito sekä ravut ja kiehauta

Mausteeksi voi lisätä suolaa ja valkopippurua maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Zem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi36g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 13g9kcal1.9g0g0.1g0g
Paprika punainen 5.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 7.3g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Herkkusieni 3.6g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Kesäkurpitsa7.3g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Bambunverso 5.1g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Wokn Roll Punainen Thai currykastike 1pss = 100g3.6g6.2kcal0.1g0.3g0.5g0g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio vährasv (Maggi), annos 50g0.5g1.4kcal0g0.2g0g0g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Kookoskerma, kara7.3g18kcal0.3g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g86kcal5.4g2.6g5.2g1.2g
Valittu annoskoko92g43kcal2.7g1.3g2.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna46g22kcal1.4g0.7g1.3g0.3g
Arvot/100g100g47kcal2.9g1.4g2.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150768