Kanawokki japanilaisittain

1. Pilko kasvikset
2. Keitä parsakaalia kiehuvassa vedessä muutama minuutti.

3. Kuumenna pannulla öljy ja lisää kanasuikaleet, kesäkurpitsa ja paprika pannulle ruskistumaan pariksi minuutiksi.

4. Vähennä lämpötilaa ja jätä kasvikset hautumaan kannen alle.

Anna hautua pari minuttia.

5. Lisää valkosipuli ja herkkusienet.

Anna hautua kannen alla muutama minuutti.

6. Kaada joukkoon teryaki-kastike, sesamöljy ja soija, lisää suolaa myllysta.

7. Lisää parsakaalit mukaan.

Sekoita hyvin.

8. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)27g30kcal6.3g0g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 27g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Parsakaali brokkoli 14g5kcal0.7g0.3g0g0.4g
Paprika punainen 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Herkkusieni 4.4g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g4.4g3.7kcal0.2g0.8g0g0g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g1.6g1.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g119kcal15.6g5g3.6g1.8g
Valittu annoskoko92g59kcal7.8g2.5g1.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna46g30kcal3.9g1.3g0.9g0.5g
Arvot/100g100g64kcal8.5g2.7g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312375